SMOKEY'S SPARERIBS DEN HAAG

SMOKEY'S SPARERIBS DEN HAAG Al 25 jaar de lekkerste ribben van Den Haag!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2819 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smokey's Spareribs Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 21:30 zo als al jaren heerlijk gegeten
2 aug 2022 om 19:58 De aardappeltjes zijn zo vet dat we ze niet gegeten hebben en de zoete marinade van de ribben is eigenlijk een hele grote schep suiker lijkt het. Jammer maar niet voor herhaling vatbaar
30 jul 2022 om 8:39 Fantastische spareribs, helemaal op tijd bezorgd! Complimenten
29 jul 2022 om 20:06 Heerlijk zoals altijd
28 jul 2022 om 20:29 Bezorgibg was snel en vriendelijk. De spareribs waren lekker, nog steeds de beste van Den Haag. De krieltjes deze waren te veel doorgebakken, hard maar wel te eten. Wat ik wel jammer vond is er een ander soort mayo en sla wordt, dit was minder lekker
27 jul 2022 om 20:37 De gepofte aardappel veel te lang warm gehouden, de spaarribs waren erg lekker.
27 jul 2022 om 14:50 Bezorging was prima. Eten viel een beetje tegen. Warm, de saus lekker maar het vlees zelf viel tegen. Alsof we wat reststukjes hadden gekregen.
27 jul 2022 om 0:53 Jullie mapiema's zijn mijn gebakken krieltjes vergeten, waarvoor ik wel betaald heb en vervolgens niet opnemen, g*dverdomme en ik als vaste klant bij jullie bestellen... stik erin mpp
23 jul 2022 om 21:41 Normaal gesproken echt lekker. Spareribs zijn ook echt goed. Echter de saus leek wel bedorven. Zo naar van de lucht dat de saus is weggegooid. Bezorging duurde wat lang maar ben ik van smokeys gewend.
3 jul 2022 om 19:48 Blijft altijd trickie bitegare spareribs zijn er maar een paar die zich eraan wagen normaal uitgekookt en opgewarmd ook lekker maar een bite is super. Maar smokey en bontje blijven daarom al zeker 30 jaar TOP. Lukt niet altijd maar beter dan de rest.