SMOKEY'S SPARERIBS DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2939 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smokey's Spareribs Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 22:07 Was wederom weer super en doet wat er gevraagd wordt! Top spareribs en service
23 jan 2023 om 21:42 kwaliteit is erg achteruit gegaan bezorgers vergeten vaak iets, dit keer maar een keer gebeld zou direct worden gebracht 1 uur en 20 min later pas bezorgd jammer was de laatste keer
23 jan 2023 om 20:47 Duurde precies zo lang als van tevoren beloofd, lekkere spareribs!
22 jan 2023 om 19:33 Smaakte goed, maar mijn gasten stonden meer dan een half uur te wachten terwijl ze eerder weg moesten...
22 jan 2023 om 17:54 Het eten was uit de kunst(heerlijk) maar de leveringstijd was 17.45u.drie kwartier na de afgesproken tijd 45u
22 jan 2023 om 8:29 de spareribs en krieltjes lekker. Bezorging was goed. Het enige wat minder was, was de sla, blijkbaar zijn ze geswitcht van romeinse sla naar ijsbergsla, dat is minder lekker icm de spareribs saus, dus ik hoop dat ze terug switchen.
21 jan 2023 om 23:05 We asked for the 1.5 portion of spareribs, and we really liked it! It is a little too spicy for our taste, but we loved it none of the last. The o ou issue was that we asked form French fries and baked potatoes, but got corn and baked potatoes..
21 jan 2023 om 20:27 Heerlijk! En keurig op tijd
21 jan 2023 om 20:18 Bezorging duurde lang, ruim anderhalf uur. Dan krijg je droge, afgekoelde spareribs en koude, slappe aardappels. Vervolgens neem je een hap van je maiskolf die ZUUR en dus BEDORVEN(!!!) is. Enkel het stokbrood was te eten.
21 jan 2023 om 12:06 De spareribs zijn ongeëvenaard. Helaas bij vroeg bestellen (17.00) en tijd afgespreken via Thuisbezorgd (20.15) de ribs pas om 21.15 gekregen. Erg jammer.
19 jan 2023 om 19:25 Keer op keer opnieuw geniet ik weer van het eten, Ondanks het slechte weer is het eten op tijd en warm bezorgd! bedankt jongens tot de volgende keer.
18 jan 2023 om 20:40 Het eten was HEERLIJK!!!!! We hebben genoten!!!